Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Σαιτ γνωριμιων για γυναικες!Υπαρχουν και πως ξεχωριζονται?


Ενα πρόχειρο συμπέρασμα για μια γυναίκα που μπαίνει στο διαδίκτυο για πρώτη φορά, θα ήταν ότι "η εικονική πραγματικότητα" ειναι "αντίδοτο στον έρωτα"!
Ειδικά η Ελληνίδα, περιζωμένη από τους πιο διάσημους εραστές του πλανήτη, είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει πως εκεί μέσα,σε ένα χώρο όπου η ανωνυμία είναι κανόνας και η ψεύτικη φωτογραφία αδύνατο να ελεγχθεί αποτελεσματικά, θα ήταν σαν να παραβαίνει κανόνες μια ζωής!
Κι όμως δεσποινίδες και κυρίες μου σφαλετε!
Το διαδίκτυο δεν είναι ο πραγματικός κόσμος για να μπορείτε έτσι αυθαίρετα να προβάλλετε τις στερεότυπες φοβίες σας , χωρίς να στερείτε από τον εαυτό σας , αυτά που πάνω από 6.000.000 άνθρωποι και των 2 φύλων, απολαμβάνουν καθημερινά στην Γαλλία και εκατοντάδες εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες σε όλο τον πλανήτη!Μην πιστέψετε ούτε για μια στιγμή ότι αυτός ο "μαγικός κόσμος επικοινωνίας εχει φτιαχτεί μόνο για την κοπέλα της διπλανής πόρτας...
Πάρτε τώρα την τύχη σας στα χέρια σας
Ο κόσμος αλλάζει και μεις μαζί του.... Τα σαιτ γνωριμιών σήμερα εξελίσσονται γοργά και η δίκη σας παρουσία θα κρίνει το μέλλον τους στην Χώρα μας...
Δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας τώρα να βρείτε με απόλυτη ασφάλεια για σας και για τον υπολογιστή σας , τόσους ανθρώπους , όσους θα χρειαζόσασταν 1000 χρόνια, στον πραγματικό κόσμο , με μια εντελώς δωρεάν εγγραφή και λίγη ώρα αναζήτηση ανάμεσα από χιλιάδες μέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: